Glazenwasser Alphen - Particulier

Ramen wassen van uw woning

Het reinigen van de ramen van een woning kan een grote klus zijn. Misschien een taak waar velen tegenop zien. Het is een mogelijkheid om een professioneel schoonmaakbedrijf hiervoor in te huren. Op deze manier hoeft u niet zelf de hoge ladder op of in de kou met het water in de weer te gaan. Voor particuliere ruimtes wordt meestal een periode van 6 weken aangehouden, maar u bent vrij om hierin zelf aan te geven wat u zou willen. Het is eventueel ook mogelijk om eenmalig gebruik te maken van onze schoonmaakdienst, als u tijdelijk niet in staat bent dit zelf te doen.  

Wij werken met ervaren en gecertificeerde glazenwassers, waarbij een stralend resultaat voorop staat. Geen strepen nadat u net de ramen gedaan heeft, maar mooie streeploze ruiten waar u weer goed door heen kan kijken.  

De kosten van de glazenwasser zijn afhankelijk van de verschillende oppervlaktes die u wilt laten wassen. Er wordt een marktconforme prijs gehanteerd. Dit hangt af van de hoeveelheid vierkante meters en de hoogte van de ramen. Samen komen we tot een juiste prijs, om het voor u zo goedkoop mogelijk te houden en tijd voor het wassen te besparen.  

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

De voordelen van onze service

Wat zijn de voordelen van het gebruik maken van onze service? 

  • Niet meer zelf een gevaarlijke ladder op 
  • In overleg spreken we een prijs af op basis van uw wensen 
  • Een specialist die voor u te werk gaat 
  • Geen strepen direct na de schoonmaak 

Of het gaat om een rijtjeshuis, een appartement of een vrijstaande villa, wij komen graag langs om uw ruiten te laten stralen. In de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij actief inzetbaar voor het helpen met het reinigen van uw ruiten. Voor elke klus hebben wij een gespecialiseerde glazenwasser die we daarvoor kunnen inzetten. Hiervoor hoeft u niet meer zelf de hoge ladder op. Onze glazenwassers zullen zorgen voor de benodigde middelen en apparatuur zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw ramen 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de schoonmaak van uw ramen thuis. Het is mogelijk om dit incidenteel te doen of periodiek. Hierbij kunt u zelf aan geven na welke periode je de ramen gedaan wilt hebben. Ook is het uiteraard realiseerbaar om een dag door te geven 

Bent u op zoek naar een glazenwasser voor uw hele huis? Alleen de verdiepingsramen? Of alleen de buitenkant? Wij zijn voor u klaar. In overleg met u bepalen we wat u gereinigd wilt hebben en hoe vaak u dit graag zou willen. 

Glazenwasser Alphen aan den rijn Bedrijfspand zakelijk
Glazenwasser zakelijk alphen aan den rijn

HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST