Services Glazenwasser Alphen

Uw ervaren glazenwasser in omgeving Alphen aan den Rijn

Ons gecertificeerde schoonmaakbedrijf biedt naast glasbewassing, ook andere reinigingsdiensten aan. Diverse professionals op het gebied van reiniging zullen voor u klaar staan om verschillende schoonmaakwerkzaamheden rondom uw huis voor u te verrichten.  

Dakgoten Legen

Om lekkageschade in uw huis te voorkomen, is het van belang om uw dakgoten regelmatig te legen. Door de val van bladeren en het ophopen van vuil in uw dakgoten kan het water moeilijk wegstromen, wat kan leiden tot lekkage in uw huis. Het legen van de dakgoten wordt gedaan in combinatie met een reiniging hiervan.

Dakkapel Reinigen

Een aantal jaar geleden een dakkapel laten plaatsen en komt hier nu aanslag op te staan? Het is logisch dat u dit verwijderd wilt hebben, maar dat het niet makkelijk te bereiken is. Hier kunt u een specialist voor inhuren, zodat u zelf niet het dak op hoeft en de klus goed wordt uitgevoerd.

Zonnepanelen Reinigen

Uit onderzoek is gebleken dat als uw zonnepanelen jaarlijks een goede schoonmaakbeurt krijgen, het rendement 3 tot 4 procent hoger kan zijn. Door veel leveranciers wordt gezegd dat de regen al zorgt voor de reiniging, maar toch is het aan te raden uw zonnepanelen goed schoon te maken om uw rendement zo hoog mogelijk te houden.

Dakpannen Reinigen

Als laatste service bieden wij het schoonmaken van dakpannen. U kent het wel, de aanslag op de dakpannen, maar hoe moeilijk is dit om zelf schoon te maken. Hoe pak je dit aan en hoe lang gaat zoiets duren. Door gecertificeerde schoonmakers in te huren, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en wordt dit voor u gedaan.

advies op maat?

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER
Glazenwasser wast de ramen van een deur met een glimlach
Glazenwassers bedrijfspand alphen aan den rijn
VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

vooR MEER INFORMATIE