Glazenwasser Alphen

Uw ervaren glazenwasser in omgeving Alphen aan den Rijn

Geen zin in strepen op je ramen direct nadat je ze gewassen hebt? Laat dit aan ons over. Wij zorgen voor blinkende ramen. Of dit voor uw winkelruimte, kantoor of woonruimte is, alles is mogelijk. Voor bedrijven wordt vaak een richtlijn van eens per 3 weken aangehouden, voor particuliere schoonmaak is dit eens in de 6 weken. Ook dit is allemaal bespreekbaar en wordt gebaseerd op uw wensen.  

Glasbewassing Particulier

Lekker een kopje koffie drinken terwijl uw ramen voor u worden gelapt, dat is geen enkel probleem bij ons. U geeft uw wensen door aan ons over hoe vaak u uw ruiten schoongemaakt wilt hebben en welke verdiepingen u gedaan wilt hebben en wij gaan voor u aan de slag en zorgen dat uw ramen weer mooi stralen terwijl u koffie drinkt.

Glasbewassing Zakelijk

Wij begrijpen dat schone ramen in uw bedrijfspand van belang zijn. Hier helpen we u graag bij, zowel de buiten als binnenkant van de ramen. Het glaswerk van je bedrijfspand kan moeilijk te bereiken zijn, door bijvoorbeeld de hoogte van het pand. Met behulp van professionele apparatuur kunnen wij u hierbij helpen en zorgen voor een mooi schoon resultaat.

advies op maat?

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Glazenwasser wast de ramen van een deur met een glimlach
Glazenwassers bedrijfspand alphen aan den rijn

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

vooR MEER INFORMATIE