GLAZENWASSER ALPHEN - Dakpannen reinigen

Het reinigen van dakpannen

Een mooi nieuw pand, of misschien niet nieuw, maar wie wil niet een mooie nieuwe uitstraling van zijn kantoor. Door het goed onderhouden van je dakpannen zorg je ervoor dat je dak niet groenig uitslaat. Je kent het wel, je krijgt mos en vuil op je dakpannen wat kan zorgen voor een verouderde en vieze uitstraling van je pand. Door het reinigen van je dakpannen kan je dit verhelpen. 

Wij laten graag vakmensen langskomen om dit voor u te doen. Geen gevaar op een ladder of moeite met uw balans te vinden boven op het dak. Onze specialisten weten precies hoe ze het beste de dakpannen kunnen reinigen en wij zijn een gecertificeerd bedrijf waarbij veiligheid erg belangrijk is. Het is begrijpelijk dat u niet goed weet hoe u de dakpannen het best kunt schoonmaken en hoe je dit veilig kan doen, maar ook zonder de dakpannen te beschadigen.  

De kosten hiervan hangen af van de oppervlakte van de dakpannen en wat uw wensen zijn. Daarnaast is de staat van uw dakpannen ook een factor die meegenomen wordt in het opstellen van een offerte. Het aantal keer hoe vaak dakpannen gereinigd moeten worden, is ook weer afhankelijk van een aantal factoren. Het weer heeft veel impact op de dakpannen, maar ook of er eventueel veel bomen in de buurt staan. Hoe vaak er iets op het dak terecht komt en het materiaal van de dakpannen zijn ook factoren welke mee spelen. Hou uw dakpannen in de gaten en let hierbij op aanslag die erop kan ontstaan en de vorming van mos. U kunt zelf uw wensen aangeven aan ons en wij zullen ons best doen om hieraan te voldoen door met een juiste oplossing te komen. Laat de buitenkant van uw kantoor reinigen door onze professionals.  

 

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Gereinigde dakpannen op een dak door Glazenwasser Alphen

HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST