GLAZENWASSER ALPHEN - DAKKAPEL REINIGEN

Reinigen van uw dakkapel bedrijfspand

Hoe reinig je een dakkapel eigenlijk? Begrijpelijk dat je deze vraag hebt. Klim je op het dak en welke spullen heb je hier eigenlijk voor nodig. En bovendien, hoe vaak zou je een dakkapel moeten reinigen voor een optimaal resultaat. Het is verstandig om je dakkapel om een bepaalde tijd te laten reinigen. Wat veel mensen niet beseffen is dat de aanslag en het vuil op je dakkapel gaat bijten in het materiaal. Het materiaal wordt dan slechter, waardoor de kwaliteit van je dakkapel omlaaggaat. Om dit te voorkomen is het van belang om je dakkapel periodiek goed te laten schoon maken zodat al het vuil eraf gaat en het geen kans krijgt om helemaal in het materiaal trekt.  

Bij het plaatsen van je dakkapel heb je een goede investering gemaakt en dit kan aardig wat geld hebben gekost. Om te zorgen dat deze dakkapel zijn kwaliteit behoudt en er altijd goed uit blijft zien, zou de dakkapel elk jaar grondig gepoetst moeten worden. Het heeft te maken met allerlei invloeden van buitenaf. Regen, wind en vuil in de lucht komen allemaal op je dakkapel.  

Door het inhuren van een vakkundig bedrijf, hoeft u zelf niet op grote hoogte schoon te maken, waarbij u het risico loopt op een ongeval. Wij beschikken over de juiste materialen en gecertificeerde werknemers om u te helpen bij het reinigen van uw dakkapel. Het is mogelijk om zelf de binnenzijde goed te reinigen en de buitenkant aan ons over te laten. U geeft uw voorkeuren door en samen vinden we een juiste oplossing. 

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

De voordelen van onze service

Naast het reinigen van uw dakkapel, zullen de vakmensen ook verschillende andere factoren van uw dakkapel nakijken. Denk hierbij aan het schilderwerk of de dakbedekking, maar ook de rubbers van de ramen en eventuele roosters voor ventilatie. Laat de buitenkant van uw kantoor compleet reinigen voor het beste resultaat. 

De kosten voor het schoonmaken van een dakkapel variëren. Dit heeft te maken met de afmetingen van de dakkapel en wat uw wensen zijn met betrekking tot de schoonmaak ervan.  

Hulp nodig bij het reinigen van uw dakkapel? Neem gerust contact met ons op en onze professionals staan graag voor u klaar.  

Duurzaam schoonmaakbedrijf alphen

HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST