– ZAKELIJK – 

Dakgoten Legen

ZAKELIJKE GLAZENWASSER ALPHEN - DAKGOTEN LEGEN

Het legen van uw dakgoten

Wanneer blaadjes uit de boom waaien, komen deze regelmatig in een dakgoot terecht. Als dit niet regelmatig wordt geleegd, kan je begrijpen dat dit een ophoping wordt. Als er elk jaar weer meer blaadjes bijkomen, kan dit leiden tot een opstopping van blaadjes en ander vuil wat zich verzameld in de dakgoot. Naast blaadjes komt hier ook regenwater en vuil van het dak in. Dit samen kan zorgen voor een verstopping en deze verstopping kan weer leiden tot eventuele lekkage in uw kantoor of bedrijfspand. Dit is natuurlijk iets wat niemand wil, maar de meeste mensen realiseren niet dat dit een mogelijkheid is als de dakgoot niet geleegd wordt.  

Nu is het begrijpelijk dat u zelf geen zin heeft om al die blaadjes en vieze troep uit de dakgoot te halen. Aangezien er voor elk probleem een oplossing is, bieden wij dit. Wij bieden deze service namelijk aan. Wij kunnen de dakgoot voor u legen en hiermee ook reinigen, waardoor er geen opstoppingen meer ontstaan en de kans op lekkage door een opstopping wordt vermeden.  

U kunt zelf de hoeveelheid blaadjes in de gaten houden en bekijken wanneer u denkt dat het nodig is. Het is ook afhankelijk van de hoeveelheid bomen in de omgeving van uw pand. Sommige kantoren of panden hebben hier weinig last van, terwijl andere midden tussen de bomen staan en er veel vaker een dakgoot geleegd moet worden. U kunt u wensen aan ons door geven en wij zullen daarop inspelen.  

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

De voordelen van onze service

De voordelen van het inhuren van een specialist op dit gebied: 

  • Geen kans op lekkage 
  • Geen gevaar door zelf een ladder op te gaan 
  • Een gereinigde en geleegde goot 

De kosten voor het legen is afhankelijk van de grote van de dakgoot en hoe vaak er gewenst wordt dat de goot geleegd wordt. Wat ook weer heeft te maken met de hoeveelheid bladeren dat erin terecht komt. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we u hierbij helpen. Laat uw bedrijfspand reinigen voor een mooi en schoon resultaat. 

Schoon dak met schone dakgoten door glazenwasser alphen gereinigd.

HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST