Glazenwasser Alphen - ZAKELIJK

Ramen wassen van uw bedrijfspand

Op zoek naar een glazenwasser voor uw bedrijfspand, uw winkelpand of kantoor? Wij regelen dit voor u. U vindt het uiteraard belangrijk dat uw ramen er stralend uit zien om de gehele uitstraling van uw pand goed over te laten komen. Zowel aan de buitenkant van uw pand als de binnenkant. Wij verzorgen de glasbewassing hiervoor. De ruiten buiten kunnen we meenemen in de schoonmaak, maar ook zeker alle binnen ramen. Tegenwoordig zie je steeds meer glazen deuren en muren van glas in verschillende kantoorpanden.  

Voor het wassen van de ramen van panden kunnen we diverse afspraken maken. Het is mogelijk dat we voor een keer bij u langskomen voor de ruiten, maar mocht u op contractbasis een afspraak willen maken dat we eens in de zoveel tijd bij u langskomen, is dat zeker mogelijk. U kunt uw wensen door geven en samen met onze specialisten zullen we tot een overeenkomst kunnen komen.  

De kosten voor de glasbewassing van uw pand zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oppervlakte van het pand, de hoeveelheid ramen dat het pand heeft of het aantal verdiepingen wat het pand heeft. Door dit aan ons aan te geven, kunnen wij voor u een offerte op maat maken. Door uw wensen aan ons door te geven met betrekking tot de frequentie van de schoonmaak per jaar, kunnen wij samen tot een voordelige overeenkomst komen. Op deze manier hoeft u niet zelf te zorgen voor het schoonmaken van de ramen.  

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Bedrijfspand glasbewassing

Wij begrijpen dat u een goede eerste indruk wilt maken op klanten, relaties of nieuwe medewerkers en deze niet wilt verwelkomen door een met vingers bedrukte deur. U heeft hierbij de mogelijkheid om dit zelf te poetsen, maar het is aan te raden om dit door een professioneel bedrijf te laten doen. Wij beschikken over de juiste materialen en vakmensen om gepaste service te verlenen. Al gaat het om een paar vierkante meter dat u wilt laten doen of om een heel kantoorpand dat volledig uit ramen bestaat. Geen uitdaging is te klein of groot, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.  

 

Glazenwasser zakelijk alphen aan den rijn

HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST